Lótuszvirág Önismereti Műhely

Stresszoldás, képesség- és készségfejlesztés

KAPCSOLAT

 

Tihanyi Nóra

Stresszkezelési Konzultáns
Spirituális Utaztató

Numerológus
L
elki Segítő

 

 

Elérhetőség:

Tel.: 30/420-1073
Helyszín: Bp. XI. ker.
tihanyinora@freemail.hu


Lótuszvirág Önismereti Műhely a Facebookon
 

 

Bemutatkozás

 

 

 

 

 


Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok, mégis 2009-ben ismerkedtem meg először közelebbről ezen alternatív módszerek egyikével, egészen pontosan a tibeti energiagyógyászattal, ahol megtanultam energetikailag helyreállítani a test blokkolt energiapályáit, kiegyensúlyozni a szervek és a test működését, és a harmónikus állapotot stabilizálni és fenntartani.

 

Ezzel párhuzamosan elvégeztem a spirituális utaztatást is, ahol előző életekbe vezetjük vissza az erre vágyókat, hogy ott találjunk megoldást a jelen életbeli problémáikra.

 

Ezután test- és fülgyertyázást tanultam, ahol egy speciális gyerty segítségével tisztítjuk meg a szervezetet a lerakódott szennyeződésektől, erősítjük az immunrendszer működését, és csökkentjük a gyulladásos folyamatokat.

 

2011-ben találkoztam a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, amit Várhidi Ilonánál tanultam. Ezzel a komplex stresszoldó technikával megtanultam segíteni beazonosítani és feloldani az érzelmi stresszt okozó lelki traumákat, ezzel mozdítva elő a pozitív változást mások életében.

 

Ugyanitt ismerkedtem meg a numerológiai személyiségelemzés készítésével is, ami által személyre szabott útmutatást tudok nyújtani azoknak, akik szeretnék kicsit jobban átlátni az életüket átható folyamatokat és minőségeket, és ezáltal tudatosabban élni.

 

Eközben Keresztes Károlytól Erőszakmentes Kommunikációt, integrálpszichológiát és pszichopatológiát tanultam.

 

2012 óta dolgozom aktívan ezekkel a módszerekkel, és segítem azokat, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, szeretnének tudatosan szembenézni a problémáikkal és megoldani azokat, szeretnék kezükbe venni az életük irnyítását, és javítani szeretnének a kommunikációjukon, hogy ezáltal harmónikus, boldog emberi kapcsolatokat kialakítani és fenntartani az élet minden területén.

 

 

 

"Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk!"

/Arisztotelész/