Lótuszvirág Önismereti Műhely

Stresszoldás, képesség- és készségfejlesztés

KAPCSOLAT

 

Tihanyi Nóra

Stresszkezelési Konzultáns
Spirituális Utaztató

Numerológus
L
elki Segítő

 

 

Elérhetőség:

Tel.: 30/420-1073
Helyszín: Bp. XI. ker.
tihanyinora@freemail.hu


Lótuszvirág Önismereti Műhely a Facebookon
 

 

A kezelésről

 

 

 

Fontos tudnivalók a One Brain oldás előtt:

 

A One Brain Three In One módszerrel nem végezünk gyógyító tevékenységet, nem diagnosztizálunk és nem adunk tanácsot az oldás során.

 

Nem foglalkozunk fizikai vagy pszichés betegségekkel, nem helyettesítjük az orvosi kezelést, minden ilyen esetben szakorvost kell felkeresni! Mi a fizikai problémák mögött megbújó érzelmi stressz oldásával foglalkozunk.

 

Titoktartási kötelezettséget vállalunk az oldás során elhangzottakért, ezeket sem családtagnak, sem hozzátartozónak nem áll módunkban továbbadni!

 

A kezelés után előfordulhat, hogy a kliensnek meghatározott ideig megerősítő gyakorlatokat kell végeznie, ami az ő felelőssége, és ha ezeket nem végzi el, az ronthatja az oldás eredményességét.

 

Az oldás időtartama:  kb. 1,5 - 2 óra

 

Módja:
Az oldást állva, normál ruhában végezzük. A kinyújtott karra gyenge nyomást gyakorolva kapunk választ az izmoktól - ez az izomtesztelés. Ez nem jár semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel.

A korrekciók egyszerűek, nem okoznak fájdalmat.

 

Kezelések száma, rendszeressége:
Mivel a módszer az önmagunkért vállalt felelősség modelljén alapul, nem szabjuk meg, hogy mikor kell, vagy kell-e, egy üggyel több oldásra visszajönni. A célunk az, hogy az oldás után a kliens megtapasztlaja az oldás hatásait az életében, és ennek megfelelően önállóan el tudja dönteni, hogy szeretne-e további alkalmakon részt venni, vagy sem.